Fri frakt på köp över 600 kr
Snabb leverans
Säkra betalningar

Om oss

DET BÖRJADE MED SULOR

Småland och Lammhult är vida känt för sin möbelindustri, hantverkstradition och entreprenörsanda. Här har driftiga människor startat och drivit upp många framgångsrika industrier och varumärken. Därför är det kanske inte så konstigt att det var i Lammhult som Hagert Lindström och hans svåger Helge Nilsson år 1945 byggde upp sin tillverkning av inläggssulor.

Många av sulorna hamnade i stövlar av alla de sorter, varför steget i slutet av 1970-talet till att börja tillverka gummistövlar under varumärket Sulman inte var långt.

Varumärken

I dag ingår varumärket Sulman i bolaget Lindström & Nilssons portfölj tillsammans med varumärkena Powerboots, Stabilicer och Alpina. Powerboots och Sulman ägs av bolaget Lindström & Nilsson, medan vi har de svenska agenturerna för Alpina Outdoor och Stabilicer. Gemensamt för våra varumärken är att skorna, stövlarna och kängorna bärs av människor som i sina yrken eller på fritiden kräver högsta kvalitet, säkerhet och komfort.

Store locator

Hitta butik

Om oss

Läs mer

Återförsäljare

ÅF-login

Kontakt

+46 (0) 325 661 393
shop@lindstromnilsson.se

Lindström & Nilsson AB
Nylännesgatan 8
512 53 Svenljunga, Sweden

Let's be social

Stövlar och skor som håller vad de lovar

Lindström & Nilsson grundat 1945 som äger varumärkena Sulman och Powerboots samt har de svenska agenturerna för Alpina Outdoor och Stabilicers.